top of page

Group

Public·14 members

Cerita Sex 17 Thn


LINK > https://shurll.com/2tsCIF

Di KFC itu aku order Nugget dan French fries sementara S Drumstick dan air. Setelah itu aku terus memandu menuju balik ke highway dan aku terus memberi cadangan ke Genting Highlands lepak kat sana S mengikut aje sambil berbual kosong tentang kerja barunya dan gangguan yang dia terima sepeninggalan aku tiada disisinya. Dia juga ada menceritakan tentang seorang Mamak yang mengajaknya mengadakan hubungan seks dan melahirkan anaknya dan akan memberi harta kepada S itupun kalau S tidak mahu kahwin dengan dia kalau kahwin dengan dia banyak lagi harta dia akan beri. Dan macam macam cerita lagi hingga bila dengar pun aku jadi jealous enggak dan cerita tentang tunang dia minta tangguh lagi perkahwinannya aku makin menjadi seram sejuk bercampur nak marah.


Kami sering menjadi tumpuan orang ramai jika keluar makan bersama, orang lain makan sepinggan, tahu-tahu sudah habis tiga pinggan nasi di depanku ditelan oleh Reen. Tapi kini wajah yang comel itu bagaikan hilang dari sanubariku. Berdiri di depanku kini seorang gadis yang cukup ayu dan menghairahkan, mempunyai kulit kuning langsat, muka bujur sirih, berambut panjang dan yang paling aku tidak tahan apabila melihat payudaranya yang mendongak naik walaupun berbadan ramping. Punggungnya jangan ceritalah, walaupun berbaju kebaya tetapi menampakkan kepejalan yang membulat di kainnya. Aku tidak menjangka perubahan yang mendadak terhadap dirinya.


Perjalanan menuju ke rumah Pak Lang tidaklah jauh sangat tetapi terpaksa melalui jalan yang agak sunyi kerana disekelilingnya hanya dipenuhi dengan pokok-pokok getah yang merimbun. Aku mencapai motor Abang Zamri dan terus membonceng Reen menuju ke rumah Pak Lang. Sambil rancak bercerita kisah masing-masing, aku merasakan pegangan tangan Reen di pinggangku merayap ke hadapan. Pelahan-pelahan tangannya mengusap pehaku. Aku yang memakai seluar yang berkain nipis terasa geseran tangan menyentuh segala urat saraf nafsuku. Adik kecilku mula mengembang bila terasa sentuhan demi sentuhan.


"Patut ko tangkap ngam dengan dia Sofia, awet muda skit," kataku mengusik Sofia. "Bolehlah bukan nak buat suami.. Buat member dan kawan menden-gar masaalah masing-masing.." kekeh Sofia dengan teteknya terhinggut-hinggut. "Ye kerr takat tu aje," aku mula mengacah. Benar aku dengan Sofia berkawan baik tetapi cerita kami hanya setakat itu sahaja.


"O ye kerr.. Ko tak citer kat akupun. Dengan saper ko main Sofia Sape dapat dara ko" "Dengan Abang N akulah. Dia yang mengenalkan aku dunia asmara dana ni," jawab Sofia memegang buah dadanya, "Aku kesedapan. Orang lama lah katakan. Aku suka dan tidak melarangnya." "O migodd.. Aku tak sangka. Ko nampak decent jerr kat kolej," kataku mengeleng bagaikan tidak percaya, "Macamana ko boleh memulakan Sofia. Interesting juga adventure ko. Apa rasanya" "Fitrah manusia. Aku rasa sedaplah. Seronok menenangkan fikiran dan sakit waktu mula-mula kena fuck." sahut Sofia sambil bangun mendapatkan kuih lapis. Kuih itu diMamah dan ditelannya sambil meneguk air teh suam-suam. "Selepas itu ia cukup mengasyikkan. Macam satu iyadah. Berpeluh bila waktu berpeluh. Ia satu kerja keras dan kerja kuat untuk mendapat kepuasan." "Ko tak takut ke kote tu.. Apa rasa kote tu masuk dalam cipap Nanti ko ngandung camana" tanyaku bertubi-tubi ingintahu. "Memamnglah takut mula-mulanya. Tapi bila difikirkan mana ada kote lelaki sebesar kepala bayi yang lahir.. Kalau kepala bayi boleh keluar dari lubang cipap itu, kote tak lah besar mana. Sure lubang cipap boleh terima walaupun tubuh kita kecil atau besar," tambah Sofia lagi terkekeh kecil. "Aku akui mula-mula kena kongkek memang sakit, koyak bibir faraj pedih kena air, lubang cipap kita ketat pada masa itu dan zakar yang menujah keras tak kira kecil atau besar. Sure dara kita pecah dan berdarah. Darah ada yang sikit dan ada yang banyak. Belum tentu sedkali fuck kita sudah habis dara. Itu yang I kata sakit. It all depends. Macam I kena fuck empat kali satu hari satu malam, baru dara I pecah baru batang Abang N masu
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page